Un Programa per vacarisses

El programa de Movem Vacarisses – En Comú Podem és la palanca per un Vacarisses amb futur. Estem compromesos a transformar el nostre municipi posant per davant als veïns i les veïnes que, com tu, també us estimeu Vacarisses. Amb un projecte clar i prioritats ben definides, però amb la certesa que els grans canvis comencen, primer, per cada un dels nostres veïnats: el centre de la vila i totes les urbanitzacions.

T’hi sumes?

Un Vacarisses que guanyi vida

Volem recuperar Vacarisses per fer-hi vida en comú. Tenim un pla per apropar tots els veïnats del municipi. Amb parcs i camins per ajuntar-nos passejant, amb bicicleta o en patinet, guanyant espai al vehicle i amb serveis de proximitat.

Un Vacarisses que protegeixi la gent

Et mereixes un municipi que des de la primera línia treballi per garantir un habitatge digne, una mobilitat interior suficient i flexible, una sanitat pública de qualitat i amb ajudes públiques per a la formació integral dels teus fills i filles. Davant la pujada del cost de la vida, un escut municipal.

Un Vacarisses amb futur

Un municipi amb futur és un municipi en el qual es generin oportunitats. Vacarisses té un gran potencial, i per això volem treballar per impulsar l’economia de proximitat, la transició verda i un transport de qualitat.

Un Vacarisses sostenible

Tenir cura del nostre poble és una tasca de tots; nosaltres estarem al davant per a protegir l’entorn natural treballant en els nostres contorns per a combatre la propagació d’incendis, per millorar la gestió de l’aigua disponible optimitzant la distribució i racionalitzant el consum, a més de pressionar perquè s’acceleri la connexió en la xarxa, i per avançar en la reducció i recuperació de residus.