Com totes i tots sabeu, el Consistori de l’Ajuntament el conformem diverses representacions polítiques, tot i que ERC lidera l’equip de govern actual.

Ara bé, estem veient que algunes de les seves actuacions s’orienten a les seves úniques pretensions polítiques de partit, obviant a la pluralitat política que hauria de representar la totalitat de les vilatanes i vilatans de Vacarisses.

Davant de la decisió del TS d’inhabilitar el President Torra, se’ns convoca per part de l’equip de govern a un Ple Extraordinari, al matí, per celebrar-lo al migdia.

La nostra representant no va poder-hi assistir per no poder suspendre la seva feina amb tan poc marge, quan, sempre, tot i ser una única representant, ha assistit a totes les sessions i reunions convocades.

No entrarem a discutir la urgència de la situació, però el que no pot pretendre ERC és monopolitzar el Consistori per a les seves línies polítiques d’actuació marcades pel seu partit.

Aquell mateix dia, es va desconvocar el Consell de Vila de Vacarisses, en el qual hi participa una pluralitat de representacions de la nostra vila, amb motiu d’una convocatòria de concentració per la dita inhabilitació.

Però és que, a més a més, pel canal de comunicació Telegram del propi Ajuntament, es va penjar la convocatòria de la concentració al vespre.

Són moltes, per no dir massa reiteratives, les mocions que es presenten per part d’ERC al Ple Municipal per tractar la qüestió del fet català; i en totes, Movem Vacarisses procurem ser respectuoses i partícips de la necessitat d’aquest reconeixement, però el que no considerem de rebut és que ERC oblidi la pluralitat de forces polítiques que conformem l’Ajuntament, apropiant-se’l totalment amb les seves sigles.