Movem Vacarisses ha format part de l’equip de govern durant tota la legislatura, amb una única representació, assumida, en l’actualitat, per la regidora Clara Fuster, front a les altres dues formacions polítiques, que han tingut 4 i 2 representants, respectivament.

En aquesta situació, liderar el nostre projecte no ha estat fàcil; tot i així, hem aconseguit portar a terme, pràcticament, tot el nostre programa electoral i el Pla d’Actuació Municipal al qual ens vam comprometre, buscant avinentesa i respecte amb la resta de formacions polítiques, pensant sempre en tot el veïnat de Vacarisses, i amb una manera de fer propera i una visió feminista, ecologista i d’esquerres.

Ens hi hem abocat amb un ple sentit de la responsabilitat i amb la voluntat d’assolir reptes transformadors en les 4 regidories que han estat al nostre càrrec: Educació, Medi Ambient, Habitatge i, últimament, Mobilitat. Podreu trobar el detall de les nostres gestions al web movemvacarisses.cat.

Són molts els projectes que hem portat a terme, i molts d’altres que ens agradaria iniciar, i la nostra predisposició perfer-ho és, com sempre, valenta i exigent. També l’adequada i recomanable capacitació i formació ens avalen per assumir la gestió de l’administració cada cop més regulada i complexa.

Volem agrair a totes les persones que ens han donat el seu suport i a aquelles que han col·laborat per dur a terme les propostes polítiques de Movem Vacarisses.

Finalment, volem animar-vos perquè, a les properes eleccions municipals del 26 de maig, aneu a votar.