Jéssica Albiach al Parlament

Fa uns dies vam viure el debat de Política General al Parlament, un debat a les portes de la possible inhabilitació de Torra per part del Tribunal Suprem i amb un govern inoperant, trencat i sense projecte pel país.

La nostra coordinadora nacional i candidata a la Presidència de la Generalitat, Jéssica Albiach, va posar veu al que totes reclamem; que Catalunya necessita un bon govern que no s’equivoqui de prioritats, un govern que governi per a protegir a la gent comuna. En un moment de crisi sense precedents, amb les persones i l’economia al límit, el país necessita estabilitat, un full de ruta clar, un compromís ferm en la defensa dels nostres serveis públics i una aposta decidida per lluitar contra l’emergència climàtica.

Ara necessitem diàleg, aliances, grans acords i sumar majories. Ja en tenim prou de confrontació i de simbolismes estèrils. És incomprensible que Torra i ERC vulguin deixar-nos 4 mesos empantanegats, sense un govern efectiu enmig d’una pandèmia i d’una crisi social i econòmica gravíssima. És el moment de la cooperació i d’un govern efectiu que doni resposta a les urgències de la gent.  

La defensa dels llocs de treball a empreses amenaçades de tancament com Nissan, Continental, Bosch o Sant-Gobain, entre d’altres, la lluita per preservar el nostre entorn natural a la Costa Brava, la defensa d’un model turístic més sostenible i menys precari a les comarques gironines o a la costa daurada, o l’impuls de l’escut social o la rebaixa de les taxes universitàries des del govern de l’Estat, són algunes d’aquestes urgències, prioritats per a la gent comuna. Per això, Catalunya en Comú som i serem l’alternativa útil per a reconstruir Catalunya sense deixar ningú enrere. 

Davant el bloqueig, esperança, diàleg i blindatge social. Davant la desigualtat, drets i treball digne. Un govern de la gent comuna per a canviar-ho tot. Ho hem fet a Barcelona, ho estem fent a Espanya. Ara toca Catalunya!!