Clara Fuster prenent possessió com a Regidora en el ple de constitució del nou consistori de l’Ajuntament de Vacarisses

En primer lloc felicitar el nomenament del nou Alcalde, a l’igual que a la resta de Regidores i Regidors electes.

També vull felicitar a les Regidores i Regidors sortints, i donar-los les gràcies per la seva tasca e implicació en el món polític, el qual cada cop és més complexe i no sempre suficientment agraït.

Agraïments, també, a les treballadores i treballadors de l’Ajuntament, puntal de la gestió pública del nostre municipi.

Agraïments als membres de la candidatura de Movem Vacarisses, militants, col·laboradors/es, i als i les votants que han confiat en el nostre projecte polític.

I finalment, com no, a la meva estimada família pel seu recolzament.

En aquesta nova legislatura Movem Vacarisses, mitjançant la meva representació, ens situarem a l’oposició.

En aquest darrer mandat hem format part de l’equip de govern i, com sempre hem dit, tot i la nostra petita representació, hem portat regidories potents i liderat projectes que estimem han estat rellevants pel municipi, sobretot en educació i medi ambient, i en definitiva hem treballat molt, creiem que amb eficàcia i capacitació, amb la voluntat de refermar l’equip de govern, repercutint, així, en la valoració positiva de la gestió pública de l’Ajuntament.

Dir, també, que les nostres relacions amb l’oposició han estat respectuoses i receptives a algunes de les seves propostes.

Tot i això, la nostra rebuda post-electoral, per part d’ERC, ja no ha estat la mateixa. Ja no hem resultat còmodes.

Matitzant el seu comunicat que van fer públic ahir, en aquests dies de negociació que hem mantingut en cap moment hem estat “a prop de tancar cap pacte” (com ells diuen), ans al contrari, des del primer moment ja se’ns ha parlat de passar a l’oposició, i en el devenir dels dies la realitat ha estat d’allunyar-nos cada vegada més enlloc d’apropar-nos.

El temps del proper mandat ens confirmarà, o no, l’error de la seva decisió d’optar per un govern en solitari, mancat de pluralitat i menys reforçat.

Movem Vacarisses tenint una reforçada voluntat de continuar treballant pel nostre poble, amb un bagatge d’experiència i coneixements adquirits aquests anys, i defensarem, amb fermesa, els continguts del nostre programa electoral.

Significar que, per part de companyes i companys de l’oposició, hem rebut mostres de suport, confiança i cordialitat les quals són molt d’agrair, sobretot en aquests dies que han estat durs.

En aquest escenari buscarem propostes de consens les quals vagin en un clar benefici i representació de la màxima pluralitat de les vilatanes i vilatans.

Moltes gràcies.

Clara Fuster, Regidora de Movem Vacarisses