Des de ja fa uns dies, llueix a la rotonda del polígon la bandera de Vacarisses, fruit d’un acord polític unànime (tant de l equip de govern ERCMOVEM VACARISSES com de l’oposició UIPV, VxV i PSC), motivat per les rivalitats derivades de la situació política general i el seu trasllat a l’àmbit local.

Des de la nostra confluència política entenem, així, que la pluralitat ha d’ésser respectada i, des de l’Ajuntament, ha de vetllar-se perquè les actuacions municipals reverteixin envers la totalitat dels vilatans i vilatanes i, per tant, a favor d’una representació el més àmplia possible i no en funció d’interessos d’alguns partits polítics.

Aquesta posició de MOVEM VACARISSES enllaça amb la definició de la política territorial pel conjunt de Catalunya defensada per CATALUNYA EN COMÚ PODEM, respecte a la qual, en tot moment, s’està demanant que es retorni a un escenari de convivència i que es comenci, ja, d’una vegada per totes, a reprendre el govern autonòmic aturat des fa molt temps.

Una de les lectures que hem d’aprendre d’aquesta etapa que estem vivint és la necessitat de reclamar un increment financer per a les administracions locals, tal com ja postula CATALUNYA EN COMÚ PODEM, donat que som les que convivim més a prop del veïnat i, per tant, les que no deixem mai d’estar atenent les necessitats diàries i de donar respostes immediates.

Aplaudim, doncs, tots els actes de consens que suposin avançar en una millor direcció per al conjunt de la localitat i dels seus habitants.