Sanitaris en lluita i aplaudiments reivindicatius per la seguretat i els drets laborals

Durant aquest període de pandèmia, Movem Vacarisses ens vam sumar a portar a terme una unitat d’acció conjunta, tant amb l’equip de govern com amb la resta de forces polítiques de l’oposició, mostrant-se en la moció conjunta que es va presentar en el Ple del mes d’abril. En el mateix, vam expressar el nostre condol per a totes les víctimes d’aquest virus tan agressiu, les quals, en molts casos, no es van ni tan sols poder acomiadar dels seus propers.

Molts agraïments a totes i tots els que han donat i estant encara donant el seu enorme esforç i dedicació en aquesta situació: Personal sanitari, treballadores/s de les residències de gent gran, treballadores/s del servei de neteja, treballadores/s de serveis socials, personal de policia, adfs, protecció civil i voluntariat, brigada de serveis municipals, treballadores/s del comerç, treballadores/s de recollida de residus. També vam aprofitar per reivindicar, tal i com el nostre grup ja ha vingut fent, l’aposta per la recuperació del servei públic sanitari català.

Tot i les mancances i les retallades, el col·lectiu sanitari ha tingut la càrrega diària i la necessitat moral d’atendre amb diligència i dedicació els seus pacients. La Generalitat de Catalunya, qui té la competència, ha de prioritzar d’una vegada per totes, la defensa del sistema públic de salut, amb condicions de qualitat, i compensar l’esforç de les treballadores/s durant aquest període.

Afegir-hi l’aposta per la gestió pública de les residències de gent gran per no deixar-les en mans d’interessos econòmics. Aquesta és la millor manera d’agrair-ho!