Com ja sabeu, en les eleccions municipals del passat 26 de maig, la nostra formació política va ser votada per 253 persones, la qual cosa ha comportat l´obtenció d’una regidora, la Clara Fuster, mantenint així la mateixa representació respecte a les anteriors eleccions.

Donem les gràcies a totes i tots els que heu confiat en el nostre projecte polític i tingueu per ben segur que defensarem el millor per Vacarisses en la línia del que hem projectat en el nostre programa electoral.

En aquest mandat que ara deixem vàrem formar part de l’equip de govern, inicialment amb ERC i PSC i en el darrer any només amb ERC.

Donat l’increment de regidors/es d’ERC, enfront de la resta de forces polítiques, el primer ha estat felicitar-los pels seus bons resultats.

Reunits en assemblea MOVEM VACARISSES vam aprovar, per majoria, iniciar negociacions amb ERC amb l’objectiu de seguir formant part de l’equip de govern i així donar continuïtat als projectes ja iniciats a l’anterior legislatura.

Paral·lelament ERC també ens va traslladar la seva decisió d’intentar una negociació amb nosaltres però finalment, i davant la manca de condicions acceptables, no ha estat possible arribar-hi a cap acord.

Així, doncs, MOVEM VACARISSES ens situarem a l´oposició , amb una ferma voluntat de continuar treballant pel nostre poble, amb més força si cal, donat l´important bagatge que hem adquirit en aquests darrers anys, i representarem el compromís que electoralment ens heu demanat, vetllant, sempre, perquè el que es faci respongui a la màxima voluntat de les vilatanes i els vilatans.