Iniciem l’any i, amb ell, els mesos finals de la legislatura. Donada la situació d’excepcionalitat política que estem vivint des de fa molt de temps a Catalunya, MOVEM VACARISSES fa una sèrie de valoracions:

Formem part minoritària de l’actual equip de govern, amb una única representant, tot i que amb unes regidories força importants.

La nostra voluntat, si els resultats electorals del proper 26 de maig així ens ho permeten, és defensar, per sobre de tot, un govern que sigui representatiu de totes i tots els veïns de Vacarisses, i que miri, per un igual, cadascuna de les urbanitzacions del municipi.

En definitiva, volem ocupar-nos de garantir, des de l’Administració local, una plena convivència del nostre veïnat: estem veient com els extrems en matèria territorial no ens estan portant enlloc, i els discursos de banderes es barregen en el ben mig de les tasques diàries que es porten a terme.

Per tant, la primera de les prioritats ha de ser preocupar-nos de portar a terme polítiques que ens apropin, que ens facin sentir orgullosos/es del conjunt del nostre municipi.

És cert que, per sentir-nos totes i tots inclosos, haurem d’adequar, en igualtat, les diferents urbanitzacions, i aquesta ha de ser, sense cap dubte, la primera de les accions de govern a posar en primer lloc, tot i que ja s’han iniciat en aquesta legislatura els estudis previs necessaris on es troben les mancances.

Considerem que governar ha d’implicar, necessàriament, representativitat i ple respecte envers totes les opinions.