A les reunions quinzenals de Movem Vacarisses, estem fent una gran tasca consistent en l’anàlisi del compliment de tot el nostre programa electoral: quines propostes estem aconseguint i en quines hem d’insistir, tant en les regidories que representem d’Educació, Medi Ambient i Sostenibilitat i Habitatge com, també, en les que representa la resta de l’equip de govern, i sempre tenint en compte el que ens permet el nostre limitat pes polític.

Aprofitem aquest espai per dir-vos, per una banda, que esteu convidats/es a participar-hi presencialment o, si més no, contactant amb nosaltres per fer-nos arribar les vostres idees, queixes, suggeriments, en les dades de contacte del grup municipal que apareixen al web de l’Ajuntament. I per l’altra, volem anar-vos detallant, aquí i fins al final de la legislatura, tot el que estem avançant.

Així, en matèria de medi ambient, estem treballant cap a una prevenció i gestió sostenible dels residus, apostant per la implementació del porta a porta i per un concepte dels residus com a recursos per al seu reaprofitament, amb una deixalleria amb més usos.

També, en breu, tindrem l’estudi de la Diputació referent a l’espai Mas Mimó, per aventurar-hi projectes relacionats amb el respecte a l’entorn, l’ecologia, l’educació i la prevenció d’incendis.

Quant a l’abocador, estem treballant per una correcta clausura i també exigint el control de la planta CTRV, pel que fa a les emissions de pudors i la caracterització de les mateixes, així com els focus que les deriven; temes, tot ells, dels quals anirem informant del seu seguiment.