En aquesta legislatura que ja s’acaba, Movem Vacarisses hem advertit reiteradament sobre l’estat dels parcs infantils, places, via pública (voreres, carretera, …), herbes i mobiliari públic.

Justament, en aquest darrer Ple Municipal vam formular un prec sobre la necessitat del manteniment de les parades d’autobús.

La resposta a tal petició va ser una mala rebuda per l’Alcalde, doncs al dia següent, ell mateix va publicar, per les xarxes, fotografies sobre l’estat de les mateixes, afirmant que «l’oposició s’inventa coses». I no només això, sinó que també va tergiversar les nostres paraules, afegint el qualificatiu «parades de bus destrossades» per donar més sensacionalisme als seus comentaris.

No ens agrada aquest estil de fer política; si l’oposició planteja alguna qüestió, s’ha de debatre en les sessions oportunes.

Per a nosaltres, i també per a altres grups de l’oposició que ho van corroborar en el Ple, les parades de bus necessiten un manteniment: moltes estan rovellades, sense pintura, algun banc fet malbé, pintades, …

Mantenir una imatge de la Vila endreçada i cuidada és prioritari per a nosaltres; és l’espai comú en el qual vivim i a totes i tots ens agrada veure’l en adequades condicions.

Aprofitem també per reiterar l’estat de la deixalleria municipal. Seguim sense tenir una deixalleria ben condicionada, ben senyalitzada i ben endreçada. Aquestes instal·lacions són molt utilitzades per la població, com a resultat de la implementació que vam fer del sistema de recollida de residus porta a porta. I si veritablement creiem en la sostenibilitat, ha de reobrir-se l’espai de reutilització.