Aquí teniu la nostra estrena i presentació en aquesta secció d’El Terme, que esperem que, en properes edicions, vagi essent una miqueta la nostra finestra sobre el que ens “mou” a fer pel nostre municipi.

Som diferents veus que tenim un projecte comú d’esquerres, explicat resumidament en el nostre programa electoral que ja va ser repartit, en format paper, en les darreres eleccions municipals i que també es pot trobar al nostre web.

Volem comptar amb persones del municipi que convisquin amb la nostra sensibilitat política i amb qui puguem col·laborar en l’elaboració de les bases de la nostra gestió. De fet, ja hi ha persones que s’hi han afegit i d’altres que estan mostrant el seu interès en fer-ho, resultant molt enriquidor per a tots i totes.

Hem de fer plantejaments i gestions que avancin amb el mateix ritme que les necessitats i canvis que es van produint, amb una nova manera de fer política més transparent i participativa; no en va, som treballadors i treballadores, i volem continuar sent-ho, encara amb més fermesa, en la nostra tasca de representació col·lectiva dels vilatans i les vilatanes, i respectant, sempre, els Drets Fonamentals de les persones.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Per a qualsevol pregunta, us podeu adreçar a l’e-mail movem@movemvacarisses.cat, la pàgina de Facebook /Movemvacarisses o el Twitter @movemvacarisses.